Databasebeheer en -verrijking

Meten = weten = scoren!

Welk beleid uw onderneming ook nastreeft - groei, of juist continuïteit en behoud van marktaandeel - goede continu identificatie en kwalificatie van nieuwe en bestaande business is en blijft cruciaal.  

Alle activiteiten kunnen wij zowel online als offline vastleggen en monitoren via eigen CRM systemen die we snel en probleemloos aan uw eisen en wensen kunnen aanpassen. We houden in een continue proces uw database blijvend actueel door het toevoegen van nieuwe bedrijven, het verwijderen van niet meer bestaande bedrijven, maar vooral ook door het continue verversen van contactpersonen en hun contactdata. Belangrijk als u zich realiseert dat veel contactpersonen gemiddeld 3-5 jaar bij een bedrijf werken. Een actuele database is daarmee van grote waarde voor uw onderneming!

Van der Veer Marketing Services zorgt voor een blijvend actuele database in een transparante markt. U benadert uw markt beter voorbereid en beter geïnformeerd dan ooit tevoren. Het geeft u de beslissende voorsprong op uw concurrentie!

Direct in contact komen?
Wij bellen u graag terug

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Met vriendelijke groet,

Erik van der Veer