Telemarketing 

Basis voor succesvolle verkoop en marketing

De sales-force van veel ondernemingen wordt te vaak en te veel aangestuurd op te behalen (groei)targets die slechts zijn gebaseerd op uit het recente verleden behaalde resultaten. Het ontbreekt vaak aan voldoende kennis, ervaring en capaciteit om te komen tot een meer marktgerichte verkoop (groei)strategie.

Van elk bedrijf leggen we de voor u meest relevante gegevens vast. Zoals de actuele en toekomstige bedrijfssituatie, de juiste contactpersonen en hun contactdata, het gebruik van concurrerende producten of diensten en de investeringsbereidheid in de tijd. Op deze wijze brengen wij nauwgezet uw markten en doelgroepen in kaart. Zo weet u na verloop van tijd exact welke bedrijven wanneer voor u in de markt gaan komen. U heeft daarmee uw markt als het ware 'transparant' gemaakt.

Telemarketing door Van der Veer Marketing Services stelt u in staat uw verkoopdoelstellingen niet langer te baseren op louter prognoses, maar te budgetteren op basis van reële verwachtingen. Het geeft u de beslissende voorsprong op uw concurrentie!

Direct in contact komen?
Wij bellen u graag terug

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Met vriendelijke groet,

Erik van der Veer